بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 7 Disember 2011

Jelajah Jemari Asmara GiveAway

Nak join?? Click banner di atas
Tarikh tutup penyertaan : 26 Disember 2011

Beberapa hari yang lalu setelah singgah di blog jemari asmara ternampak GA yang dianjurkannya. Jadi UI ambil kesempatan nak join sama. Usia blog kami lebih kurang sama, cuma tua Jemari Asmara 1 minggu hehe.., warna blog kita pun lebih kurang.. dah lama rasanya berjiran dalam blog, cuma akhir-akhir ni je mesra sikit (betul tak?)

GA kali ini di adakan sempena ulang tahun Jemari Asmara yang pertama dan ulang tahun anakandanya Muhammad Yusuf Nabhan yang akan tiba.
Profile Jemari Asmara dan senarai blognya

"Jemari Asmara adalah rakaman kebahagiaan mahupun dugaan dalam hidup ibu Yusuf dan Maryam.." itulah yang ditulis oleh tuan blog..

Secara jujur ummi Iman baru mendekati dengan lebih dekat siapa Jemari Asmara. Di saat entri ini dibuat ummi Iman selak-selak entri lama yang tercatat di blognya.. seronok untuk di baca dan jujur juga cara penulisannya. Tak lupa Asmara Collections yang cukup menarik dan murah harganya.

Asmara Collections
Tak percaya click jemariasmaraonlinebiz

Mesti ikut syarat-syarat ni... (kalau tak entri kalian tak tersenarai.. dan terlepaslah peluang hadiah kain batik sutera rayon terengganu seperti yang dijanjikan tu..)
  1. Jelajah Jemari Asmara GiveAway terbuka kepada semua follower Jemari Asmara samada follower sedia ada atau follower baru : Ummi Iman follower sedia ada
  2. Senaraikan Jemari Asmara di dalam blog list anda : dah lama ada dalam bloglist
  3. Copy banner GA ini dan letakkan di sidebar blog anda dan linkkan semula ke Jemari Asmara : ok
  4. Tajuk entry penyertaan mestilah Jelajah Jemari Asmara GiveAway. : ok
  5. Entry tidak boleh menyentuh tentang isu-isu terlalu peribadi pemilik Jemari Asmara atau isu-isu yang dilihat sebagai sensitif : ok
  6. Entry tersebut mestilah mengandungi perkara-perkara berikut:
  • Banner GA dan linkkan semula ke Jemari Asmara : ok
  • Diakhiri dengan maklumat:
  • ID follower: ummi iman
  • Jemari Asmara tersenarai di dalam blog list di ..... (sidebar kanan)
  • Banner Jelajah Jemari Asmara terletak di ...... (sidebar kanan)
Moga-moga ada rezeki... insyaallah.

2 ulasan:

  1. Terima kasih UI joint JJA GA.. :D

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, tembus juga utk lawatan kali terakhir juri.. Tkasih.. :D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...