بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 1 Disember 2011

Candid Time Contest


Click banner untuk join

Pagi-pagi lagi semangat nak join contest. Contest by Muna Rahmah

Muna Rahimah
Header blog dia

Hadiah yang cukup menarik. Korang pun mesti tertarik juga. Tak percaya jom tengok antara hadiahnya.. banyak sangat nak tunjuk semua.. ;)


Ummi Iman nak pertaruhkan gambar ni...


nak cerita sikit di sebalik tabir gambar ni.. gambar ni di ambil oleh adik UI, dia saja test camera kitorang. waktu ni isi perut sebelum tengok wayang. Tak ingat pulak movie apa. Masa ni Iman takde lagi.. tapi UI suka cara AI tengok dan senyum manis macam tu kat UI haha.. masa tu UI tengah pot pet pot pet sebab tu mulut ternganga...

harap-harap adalah rezeki... amin


Nak tag:

Mommy & Daddy
Seceria Stoberi


Tarikh Tutup 13.12.2011

2 ulasan:

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...