بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 21 November 2011

Senarai blog GA / Contest


Hari ni berminat nak senaraikan blog yang rajin menyertai GA. Seronok tengok mereka yang kerap memenangi hadiah walaupun diri sendiri tak pernah dapat lagi. Adalah dapat cookies dari penyertaan GA ni. Cookiesnya memang sedap. Rangup. Tapi apa pun Allah lebih menyayangi beliau (baca entri GA fahamlah kenapa).

Selain dari kerap menyertai GA & Contest, blog mereka ni menjadi sumber rujukan buat mereka yang ingin menyertai GA & Contest. Tahniah untuk mereka. Mari lihat senarai blog tersebut:

http://cempakakuningku.blogspot.com/
http://mamaishazah.blogspot.com/
http://sukahati-fieda.blogspot.com/
http://alongnidar.blogspot.com/
http://darlingninie-cgl.blogspot.com/
http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/
http://kutukontest.blogspot.com/
http://nadiahpink.blogspot.com/
http://mascontestgiveaway.blogspot.com/
http://iwishiwillwin.blogspot.com/
http://sayangkuzie.blogspot.com/
http://kpopfa93.blogspot.com/
http://contestyaya.blogspot.com/
http://nasyabella.blogspot.com/
http://ummiimandancgl.blogspot.com/ (ini blog saya ;))

Senarai blog di atas adalah rakan kepada blog ummi iman. Jika ada lagi blog yang ingin disenaraikan bolehlah letakkan link mereka di ruangan komen. Terima kasih.

5 ulasan:

  1. salam

    Blog Kak Nida tersenarai juga ye..hehe.

    Kadang-kadang seronok join GA? contest ni... macam-macam orang kita kenal.. dan macam-macam jenis pertandingan boleh dilihat...

    BalasPadam
  2. blog ni juge..:)

    http://iwishiwillwin.blogspot.com

    BalasPadam
  3. blog kita pun ada...??alhamdulillah..saje join suka2 di samping nak bagi galakan kt kwn2 yg anjurkan ga..

    BalasPadam
  4. boleh kenal ramai kawan.....

    BalasPadam
  5. wahh, blog saya pun ada. mmg seronok sertai CGl ni. :D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...