بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 20 November 2011

Orang Brazil jenguk blog ummi Iman

ini adalah profile beliau
setelah di translate: Lulus dalam Sastera dengan utama dalam Bahasa Portugis dan Sastera. Pengajaran Siswazah Pengajian Tinggi. Menteri pelajaran swasta, kuliah dan kerja-kerja di institusi pendidikan.

Nak tau kenapa UI buat entri mengenai blogger dari Brazil ni... sebab dia bukan sekali masuk di blog UI. Ini kali kedua dia tinggalkan pesanan di dalam shoutbox


seram je baca.. kenapa seram.. tengoklah profile dia tu. Rasa malu pulak sebab dia sudi singgah di blog yang naif ni. Bukan sekali pula tu... ke dia nak bodek suruh masuk blog dia (kalaulah dia translate habislah UI) Apa pun terima kasihlah encik Nelson. Sebelum ni lepas dia tinggalkan pesanan di shoutbox dah terjah masuk blog dia. Peninglah nak baca maklumlah orang sastera.. macamana boleh faham (untuk yang tak tahu) sekarang ni mudah je.. copy apa yang ada di blog dia dan pergi ke google translate fahamlah apa dia tulis. Kadang-kadang tunggang langgang juga ayatnya :)

nak tengok ke blog dia?... singgahlah SINI. Selamat bersastera...

2 ulasan:

  1. dia suruh follow blog dia.. skrg dia follow blog ummi iman pula ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...