بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 14 November 2011

Minyak urut terbaik (keluaran HPA)

Minyak But-But keluaran HPA

Kali ni nak share tentang minyak yang telah UI guna lebih kurang 15 tahun lamanya. Lama kan? Disebabkan ianya benar-benar membantulah sejak mula kenal terus jatuh cinta dan ianya berkekalan hingga ke hari ini. Habis je mesti beli.. tak pernah putus. Kalau outlet biasa yang UI pergi dah tiada stok sanggup cari di outlet-outlet lain. Mana-mana rakan dan saudara yang ada masalah memang UI cadangkan minyak ni.. dan diorang pun akan terus menggunakannya.

UI sebenarnya pun antara ahli terawal dalam HPA ni. Dalam banyak-banyak produk UI memang tertarik dengan minyak ni. Kalau luka berdarah (sapu minyak ni darah akan berhenti). Kalau luka akibat jatuh atau terkena air panas (luka cepat kering dan tiada kesan parut). Kalau sakit perut (senggugut atau tidak selesa) bila sapu dalam beberapa minit sakit perut akan reda. Kalau lenguh-lenguh, bila urut guna minyak ni lenguh pun cepat hilang. Jika anak kecil yang ada masalah pernafasan sapu di dada depan belakang, insyaallah masalah tersebut akan hilang. Lebih cepat jika mandikan anak anda dahulu dengan air suam. Banyak lagi keistimewaan minyak ni. Sila CLICK untuk lihat apa lagi kegunaannya.

Untuk yang berada di sekitar lembah Klang. Pusat jualan yang sentiasa ada stok minyak but-but ni adalah di Pasar Jawa Klang, bersebelahan masjid baru Klang (tepi sungai). Alamatnya: No. 46, PASAR JAWA KLANG, 41400, KLANG, SELANGOR. 03-33444815

Harga pengguna: RM10.50
Harga pengedar: RM8.50

Untuk dapatkan harga pengedar sila e-mail ke ruse_nrk@yahoo.com

Selamat Mencuba!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...