بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 28 November 2011

Makan paket ayam goreng di 77 Es Teler


Hari sabtu baru-baru ni, ayah Iman ajak makan di kedai dalam gambar di atas  tu... Kedai yang kami pergi ni terletak di dalam pasaraya Centre Point, Klang. Biasalah ayah Iman memang cekap bab-bab kedai makan ni... UI malulah nak ambil gambar kat situ.. jadi gambar yang ada di sini di ambil dari google. Suasana kedainya menarik juga dan menu yang terdapat di situ pun nampaknya menarik. Rugikan tak ambil gambar. Next time kalau pergi akan di cuba ambil gambarnya (versi indonesia)

Senarai Menu

Buat pertama kali datang UI cuba Paket ayam goreng rupanya lebih kurang sama dengan ayam penyet. Cuma rasa ayamnya sedap lagi di sini, mengikut selera UI lah ya.. Ayah Iman pun ambil menu yang sama. Jadi tak boleh ceritalah rasa menu yang lain.

Bolehlah pergi sini lainkali... sedap. Memang tak salahlah tertulis kat situ Juara Indonesia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...