بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 23 November 2011

1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain.



Sesiapa nak join sila click banner di atas. GA ni dianjurkan oleh ainpunyeceritalah. Terkejuat tuan blog ni hanya berusia 17 tahun tapi dah advance buat blog. Apa pun semoga adik Ain success dalam SPM ya.

Bawah ni gambar yang ummi Iman pertaruhkan.. tak tahulah menarik ke tak. Jangan lupa join GA ummi Iman pula ya.

ni sewaktu ummi Iman bawa Iman jalan-jalan di Taman Burung Kuala Lumpur
Iman suka sangat dengan binatang terutama burung

gambar ni pula sewaktu kami bertiga tengok belon panas di Putrajaya
Mood Iman tak berapa baik masa ni sebab baru bangun tidur

yang ni pula gambar sewaktu kami pergi ke pameran buku terapung terbesar di dunia. Waktu ni sedang sibuk melayan Iman dengan buku ducklings yang baru dibeli
Tarikh Tutup:

18 December 2011

1 ulasan:

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...