بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 24 Oktober 2011

Lawatan ke Logos Hope

Sambungan dari entri sebelum ni berkenaan pameran buku terapung terbesar di dunia. Akhirnya sampai juga kami ke sana. AI teruja nak dapatkan pengalaman menaiki kapal sambil melihat buku apa yang dijual. Hari Jumaat baru ni AI balik awal semata-mata nak pergi ke tempat ni. Nak tunggu weekend takut ramai orang macam pergi sebelum ni. Dalam keadaan hujan renyai2 impian tetap ditunaikan ;)

Marilah tengok sebahagian dari gambar-gambar yang telah kami rakamkan sebagai kenangan. Maaflah susunan tak teratur..

Laluan masuk dari bangunan Cruise Terminal

dalam keadaan hujan renyai2... masih sempat lagi bergambar

Laluan masuk ke pameran buku



Iman pekerja kapal

Iman jadi kapten

Life Xperience

bergambar dengan crew kapal yang setia di pintu masuk/keluar

bergambar lagi sebelum balik
AI jumpa Logos Hope's crew dalam komuter yang membuatkan dia lebih teruja nak pergi ;)

AI tengah tengok-tengok buku apa yang menarik. Kebanyakannya buku lama. AI beli 3 buah buku.. Iman pun beli buku ducklings.. siap ada bunyi itik. Nak bagi dia diam sebenarnya.. aktif.. semua buku dia nak pegang. Apa pun dia seronok dapat buku tu. Tak percaya tengok gambar di bawah

Ruangan cenderamata Logos Hope.. AI beli cup tu..

ni laluan lepas bayar dikaunter. Banyak gambar di sini

AI sibuk melayan Iman


tengoklah gelagat Iman dapat buku
Sekian sahaja....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...