بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 24 September 2011

Seceria stoberi

My Photo

Kali ni saja nak cerita tentang blog adik UI. Dalam belajar2 tu sempat juga buat blog. Adik UI ni budak manja ialah bongsulah katakan setelah pemergian adik dia. Dari kecil dia ni budak yang baik.. tak banyak ragam. Dulu kitorang suka panggil dia 'lembik' yalah terlebih lemah lembut. Setelah di asah oleh kakak dia.. sekarang ni dah agak 'keras'. Mengamuklah orang panggil dia 'lembik'. Kalau tak dapat apa dia nak mesti merajuk.. Apa pun UI bangga dengan dia.. dalam lembik2 dia tu dia agak bijak belajar. Semoga dia mendapat keputusan yang baik nanti.

Hujung tahun ni habislah belajar.. tapi tak taulah dia nak sambung lagi ke tak? ambil jurusan mekanikal petroleum di Politeknik, Kuching. Tapi sijil je baru.. buat masa ni kursus tu setakat sijil je. Kalau CGPA bagus harap dapat sambung lagi study di mana2. Dialah satu2nya adik UI yang masih single.

Erm... bukan nak puji.. tapi UI suka baca blog dia.. sebab adik UI ni gila2 sikit. Kalau korang tak percaya singgahlah ke blog dia...

http://hadiaruznamialus.blogspot.com

zaman lembik he3.. jangan marah acik.. comelkan dengan arwah adik.
Masa ni UI bawa diorang jalan2 pergi Zoo KL

bersama dengan UI di LCCT.. tiap kali balik kakak dia nilah yang tolong hantar..

bergambar dengan Iman.. sewaktu Iman umur 1 tahun

Untuk adik UI Ayut/Acik... GOOD LUCK!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...