بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 29 September 2011

Bawa MIL makan di Chandayu

Sepupu dan ma ayah Iman

Sementara menunggu ayah Iman order makanan

Sampan untuk di sewa

UI ambil peluang bergambar

Kami pergi hari sabtu minggu lepas. Saja bawa mak mertua UI makan. Asyik masak untuk orang  je.. Mak mertua UI ni suka masak. Kalau berminat nak pergi.. restoran ni terletak di jalan menuju ke West Port / Pulau Indah. Selepas traffic light nak masuk ke Star Cruise perhati ada signboard kecil sebelah kiri.. nak masuk kena corner 90 darjah. Sempit sikit.. kat situ ada kemudahan surau dan bilik air. Makanannya boleh tahan dan harganya pun ok kira standardlah.

2 ulasan:

  1. apa yang sedap kat sana ye? yang special sket...hehe

    BalasPadam
  2. susah nak jawab ni.. tapi UI suka ketam sweet sournya.. lain dari yang lain.. ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...