بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 9 September 2011

Baru berpeluang buka lappy



Salam aidilfitri... UI kembali berblogging... hari ni baru berpeluang buka lappy. Raya2 ni susah sikit nak curi masa mengadap lappy. Cuma intai2 guna hp sahaja.. kalau hp canggih boleh juga nak update blog ..Smiley

Mula2 buka tengok rakan2 yang sudi join GA... nampaknya tak ramai yang sudi join Smileyagaknya lebih suka kalau guna kaedah lucky draw. Mula2 terfikir juga nak buat macam tu.. tapi UI rasa lebih seronok jika rakan2 yang join menghasilkan kreativiti mereka. Mungkin juga UI silap.. tak patut letak GA tapi CONTEST. Biasalah baru pertama kali buat.. banyak kelemahannya.. kepada yang sudi join UI ucap banyak2 terima kasih.. seronok baca entry kalian. Apa pun masih tinggal 1 hari je lagi.. yang belum join masih ada peluang..

GOOD LUCK!Smiley

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...