بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 11 Ogos 2011

Ummi Iman 1st Giveaway


Assalamualaikum.. setelah join GA dan berbagai contest dari blogger2 lain, maka UI pun teringin juga nak buat, alhamdulillah adalah rezeki untuk sahabat2 blogger sekelian. GA ni tiada sempena apa2 pun, saja2 suka nak buat dengan harapan dapat bertambah kenalan. Kalau ada sambutan boleh buat lagi..

Jom tengok apa syarat2nya.
  1. Buat entry bertajuk "Ummi Iman 1st Giveaway"
  2. Letak banner di atas dalam entry dan di sidebar dan pastikan ianya link ke entry ini.
  3. Kena penuhkan ayat ini "Sahabat ibarat ............................." (tidak lebih dari 30 patah perkataan)
  4. Tag 2 orang rakan
  5. Post link entry kalian diruangan komen
Apa hadiahnya??
  1. T-shirt berkolar warna hitam 100% cotton (berlengan pendek)
  2. Ada 3 size L, XL dan XXL (size rakyat Malaysia.. jadi jgn takut sebab ianya tidaklah besar sgt). ibarat size M, L dan XL (nanti ada masa UI bagi ukuran bahunya...)
  3. Pemenang pertama sahaja akan dibenarkan memilih saiz yang mereka suka.
Cara pemenang dipilih
  1. Berdasarkan kreativiti entry dan syarat yang ke 4 di atas.
  2. 3 Pemenang bertuah akan memiliki sehelai t-shirt di atas.
Tarikh tutup penyertaan: 8 9 September 2011 (12:00pm)


UI: Keputusan pemenang akan diumumkan pada 13 September 2011 bersamaan dengan tarikh lahir UI (saja ambil mood)

21 ulasan:

  1. join..

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Salam.K.atie join.

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  3. maaf ada kesilapan disitu.. tarikh tutup spt dlm banner.

    BalasPadam
  4. as salam..saya join

    http://join-giveaway.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  5. join,

    http://my-khalish.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  6. slm..wa join
    http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  7. salam..sy join

    http://kutukontest.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    tq..:)

    BalasPadam
  8. join

    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    tq

    BalasPadam
  9. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  10. saya join ..

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    thanks !

    BalasPadam
  11. cik reen join jugak... sudi melawat n follow2 belog cik reen jugak..
    salam ramadhan...

    ID Folower : NurReen

    http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  12. mama join
    http://mamaishazah.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html
    OK

    BalasPadam
  13. ku join
    http://farzly.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html
    ok

    BalasPadam
  14. nad join..:)

    id follower :: Nor Nadiah
    link :: http://nadiahpink.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  15. As Salam.. Ninie Join

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  16. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    TQVM

    BalasPadam
  17. join

    http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/08/ummi-iman-1st-giveaway.html

    tq

    BalasPadam
  18. Salam Aidilfitri buat Ummi Iman sekeluarga..

    Kak Nida turut serta.. moga ada rezeki buat keluarga.. ameeeeeeennnnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/ummi-iman-1st-giveaway.html

    id follower: Nida

    terima kasih :)

    BalasPadam
  19. Mama Arief join..

    http://dsunzsulaiman.blogspot.com/2011/09/ummi-iman-1st-giveaway.html

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...