بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Terima Kasih

Isnin, 15 Ogos 2011

Perpustakaan Awam Selangor yang baru sangat menarik!

Dibuka pada 22 Julai 2011

Bila kali terakhir kalian pergi library? UI kali terakhir sewaktu usia 18 tahun itupun sebab nak cari maklumat untuk buat assignment. Rindu pula...

Rasa tak sabar pula nak tunggu Iman besar.. boleh bawa dia pergi library.. sekarang nak bawa tak bolehlah.. dia tu mudah excited dengan tempat baru... nanti dia jerit satu bangunan dengar..

Kalau tak percaya cuba tengok gambar-gambar dalam library baru ni... mesti kalian teruja nak pergi..

pemandangan dalam library.. cantikkan warna warni

susunan rak buku

ruangan kanak-kanak.. seronoknya ada pokok lagi

ruangan oramg dewasa. Banyakkan komputer.. siap ada wifi free lagi..

ni ruangan kanak-kanak.. nampak macam-macam aktiviti boleh dibuat di sini


ni pun ruangan kanak-kanak.. ada game tapi tak pasti game apa

ni ruangan kanak-kanak juga tau.. kanak-kanak pun ada komputer juga

ruangan membaca untuk orang dewasa.. boleh bersantai-santai lagi..

tengok kanak-kanak ni seronokkan?

yang ni jangan tak percaya siap ada mini gym lagi di bahagian atas..
agak-agak boleh tak bawa buku kat sini..

Macamana? teruja tak nak pergi.. mesti tak sabar-sabarkan nak pergi..

Alamatnya:

Jalan Kelab Golf 13/6, Kelab Golf Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Seksyen 13, 40100 Shah Alam

Waktu Perkhidmatan Perpustakaan Sepanjang Bulan Puasa
Hari : Isnin - Ahad
Masa Buka : 9.30 pagi
Masa Tutup : 5.00 petang

Perpustakaan DITUTUP pada hari Cuti Am dan Cuti Khas.


UI: Semua gambar yang ada di sini diambil dari fb zaharuddin.net

2 ulasan:

Sky Before Pinky berkata...

lawanye perpustakaan nie.ase cam teruja je nak p.. keahliannye..macammana eak...

ummi iman berkata...

kenalah pergi dulu baru tau.. UI pun belum sampai lg.. cuba check di web library ni ada tak?