بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 14 Ogos 2011

Pageviews hilang



Hai kenapalah masalah ni boleh terjadi... ada sesiapa boleh tolong tak? kenapa pageviews UI tak boleh keluar.. buang lepas tu add balik pun tak boleh.. masa nk add a gadget pun lihat dalam list macam ni Blog's stats tapi yang pelik popular post Popular Posts ada masalah yang sama tapi boleh pula keluar di blog.

tolong... tolong... habis ikhtiar dah ni...

3 ulasan:

  1. dah berjaya selesaikan masalah :D

    BalasPadam
  2. as'salam sy pun mengalami masalah yg sama..nak tny mcm mn nak selesaikan? tlg eh..

    BalasPadam
  3. Maaflah saya dah lupa ;) rasanya ada kena mengena dengan Adobe.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...