بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 12 Ogos 2011

100 follower akan tersenarai dalam bloglist


Semalam banyak juga blog yang UI singgah. Kebanyakannya remaja terasa pulak UI ni dah tua.. cuba teka berapa umur UI? siap suruh teka2 pula ya! Duduk rumah macam tulah.. ada Iman je sebagai kawan. Jarang sangat keluar rumah melainkan AI bawa. Nasib baik ada lappy sebagai penghubung dengan dunia luar. Mengarut dah ni..

Sebenarnya UI nak bagitau 100 follower terawal akan disenaraikan dalam bloglist UI. Sesiapa yang dah follow tapi blognya tiada dalam list sila beritahu diruangan komen ya. Ada juga yang UI tak dapat nak trace blog mereka. Terima kasih ya kerana sudi follow..

Oh ya lagi satu siapa follow blog ni UI akan follow mereka kembali sebagai tanda terima kasih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...