بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 24 Julai 2011

Great News! FREE BB speed to 1.5Mbps

google image

Adakah mesej dari Celcom ini untuk selamanya atau sementara???
Number: CELCOM

Content:
GREAT NEWS! U can now enjoy an even better internet experience w/us! We hv upgraded yr broadband speed to 1.5Mbps for FREE!
Time: 23/07/2011 12:40:10

Sebelum ni speed cuma 512Mbps sahaja.. ambil package RM68 sebulan/unlimited. Sekarang sudah jadi 3.6Mbps. Semalam survey2 tengok produk baru celcom yang dipanggil INSTANET konon nak jimat RM18 sebab yang tu cuma RM50 sebulan, speed 512Mbps tapi limit guna 1.5GB. Tiba2 hari ni dapat message ni pula. Macam tau2 je nak beralih arah walaupun sebenarnya arah tu masih samar2. Rasanya tak jadi nak tukar kot...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...