بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 16 Mei 2011

Jom join GA "SAYA SUKA KUIH"


Dah lama tak join GA.. kali ni rasa terpanggil nak join GA ni.. agak2 apalah givenya ya.. apa pun tunggu dan lihat jelah ya.

Kenapa UI suka makan kuih? Petang2 kalau terasa lapar mesti nak makan kuih.. 
ok tak jawapan tu Sis Ina?

Sesiapa yang berminat sila click link di bawah:
http://zalinzalina.blogspot.com/2011/05/giveaway-saya-suka-kuih-sempena.html
GA ni sempena blog baru.. sesiapa yang nak resepi kuih bolehlah dapatkan di sini atau minta sebarang petua nak buat kuih supaya lebih sedap. (UI selalu masak kuih segera je.. :D manalah tau lepas ni uli sendiri)

UI nak pelawa rakan2 blogger join GA ni terutama:

Tarikh Tutup: 13 JUN 2011

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...