بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 24 Mac 2011

Seri Wajah Pengantin


Mula-mula baca tajuk di Metro Seri Wajah Pengantin... ingatkan apa dia rupanya dengan minum InnerShine Prune Plus boleh mendapatkan kulit berseri... jadi sesiapa yang belum berkahwin nak join peraduan ni bolehlah cuba. Yang sudah berkahwin pun apa salahnya kan? tapi tak bolehlah join peraduan ni...

Jom baca...

KULIT cerah berseri sememangnya teman baik mempelai pada hari bahagia. Bagaimanapun, perancangan untuk hari penting itu mungkin memberi tekanan hingga menyebabkan kulit wajah suram dan tidak bermaya.

Menerusi penggunaan InnerShine(R) Prune Plus, bakal pengantin boleh mendapatkan kulit berseri secara semula jadi.

Untuk mendapatkan hasil yang optimum, regim persediaan lebih awal boleh dilakukan dengan pengambilan minuman itu setiap hari selama dua bulan.

Ketika tubuh menjalani proses menyahtoksin secara semula jadi, kulit wajah juga boleh dilihat perbezaannya dalam masa 12 hari.

Penggunaannya secara berterusan turut membantu untuk mengekalkan seri dalaman menerusi kesihatan yang baik dan tubuh yang bersih, sekali gus memastikan anda kelihatan cantik sebagai ratu sehari.

InnerShine(R) Prune Plus mengandungi esen prun dan diperkaya dengan isi dan kulit prun untuk hasil lebih berkesan.

Esen buah-buahan semula jadi ini kaya dengan serat harian dan vitamin di samping mengandungi inulin dan oligofruktosa yang menggalakkan kesejahteraan keseluruhan untuk membantu menyerlahkan seri kecantikan seseorang.

Dihasilkan daripada prun California berkualiti tinggi, InnerShine(R) Prune Plus adalah 1.5 kali lebih pekat berbanding jus prun di pasaran dan tidak mengandungi tambahan gula, bahan pengawet atau pewarna.

Bakal pengantin juga boleh berkongsi esen buah yang lazat ini bersama tetamu pada majlis perkahwinan menerusi pakej perkahwinan InnerShine(R) Prune Plus yang menjadi buah tangan unik di hari bahagia.

“Tawaran perkahwinan InnerShine Prune Plus yang unik ini sesuai untuk perkahwinan masyarakat Melayu yang kaya dengan adat resam seperti hantaran, bunga telur dan bunga pahar.

“Gubahan kreatif menggunakan barangan berkenaan menyediakan satu acara menarik sambil berkongsi manfaat kecantikan bersama pengantin dan tetamu pada majlis perkahwinan,” kata Pengurus Besar Cerebos (M) Sdn Bhd, Koh Joo Siang.

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej perkahwinan ini, hubungi 1-300-228300 atau layari www.innershine.com.my

SERTAI peraduan menarik InnerShine-Harian Metro yang menggalakkan pengguna untuk minum InnerShine Prune Plus selama 12 hari berturut-turut.

Pembaca hanya perlu menulis mengenai impian perkahwinan mereka dan hantarkan kisah impian mereka itu bersama bukti pembelian 12 botol InnerShine (dua pek untuk botol 6 x 42 ml) kepada Cerebos (M) Sdn Bhd.

Kisah impian paling menarik akan menerima hadiah berupa wang belanja sebanyak RM1,000, hantaran InnerShine bernilai RM150 dan bunga telur InnerShine untuk 500 tetamu bernilai RM2,000.

Tiga hadiah sagu hati berupa hantaran InnerShine bernilai RM150 dan barangan untuk bunga telur bernilai RM2,000.

Gubahan menarik hantaran dengan barangan InnerShine ini disediakan Shajaratul Dur Ismail daripada Shajaratul Design (www.shajaratuldesign.com).

Hantarkan kisah impian tidak lebih daripada 500 perkataan kepada Peraduan Impian Perkahwinan InnerShine-Harian Metro, Cerebos (M) Sdn Bhd, No 5, Jalan Astaka U8/88, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor.

Telefon: 03-78448686 berserta bukti pembelian sebelum 30 April 2011.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...