بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 13 Februari 2011

Tunggu Ayah Iman di Rumah Mommy & Daddy

Hari ni teman ayah Iman yang hendak pergi ke office... oleh sebab Iman masih kecil jadi tak boleh naik office. Jadi... tumpanglah di rumah blogger Mommy & Daddy (Ipar & Adikku)... oleh kerana Mommy tiada sebab balik kampung untuk menunggu kelahiran baby sulongnya.. maka saya hanya berteman adik dan kawannya sahaja.

Biasalah lelaki buat air pun tak... (bukan kutuk ya! ni statement he2.. lagipun adik kandung sendiri). Saya tak kisah sebab kurang minum air manis. Tapi kesianlah kat kawan dia tu. Saya pun tak tolong buat air untuk dia.. sebab bukan tuan rumah (alasan)... tapi rasa bersalah tu ada juga...

Seronok Iman main dengan Pak Uda dia sampai tak tidur-tidur... padahal dia bangun awal pagi tadi (7 lebih). Masa saya pergi toilet dengar Iman menangis (erm... ni mesti jatuh ni...) tanya kat Pak Uda dia.. memang sah pun jatuh. Disebabkan dah jatuh... menangis.. bagi susu terus terlena... (hai... barulah nak tidur...)

Sekejap je tidur... dah terjaga sempat lagi ambil gambar Iman (sebagai bukti yang Iman datang ke rumah Mommy & Daddy). Pukul 6 lebih ayah Iman sampai dan kami terus balik sebelum sampai rumah singgah dulu di kedai Cina Muslim di Port Klang bungkus nasi... (sedap tau! nanti UI cerita serba sedikit tentang kedai ni dalam post yang lain)

muka baru bangun tidur

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...