بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 15 Januari 2011

Bisnes Rakan - Zareen Idris: Home Made Chocolate

Salam niaga... (zaman sekarang siapa yg pandai cipta peluang dialah untung)... erm saya belum lagilah nak tau untung ikut mana. Asyik tumpang orang je he3. Apa pun suka tgk kawan-kawani berjaya dalam bisnes mereka so, kat sini saya nak share bisnes sementara dia update/edit blog dia (http://zagcoklat.blogspot.com/). Tapi tak kisahlah.. mana tau ada yang jalan-jalan di blog ni.. kalau terlihat bolehlah order.. saya takde share(%) pun just tolong kawan-kawan. Sharing is caring.. betul tak? Tapi kalau kawan saya nak bagi lagi bagus (just kidding)

Nak cerita sikit pasal kawan saya ni.. dia ni peramah dan lucu orangnya... (puji sikit.. taklah memang pun.. seronok dapat berkenalan dengan dia masa buat praktikal dulu). Rajinkan buat sendiri lagi tu... dah tentulah HALAL. Boleh dimakan tanpa was2/ragu. SEDAP tau.. selain tu dia ada buat cheese tart... marilah cuba... boleh buat hantaran perkahwinan, door gift dan hadiah kepada seseorang yang istimewa selain boleh dimakan sendiri.... hebat betul saya kempenkan... mestilah sehebat rasanya... rugi kalau tak cuba...


OreoChoc



RoseChoc


LolliChoc


ShellChoc


HeartChoc


Dah tengokkan nak order mesti nak tau harganya...

Choc with filling without packaging
1 - 99 pcs = Rm0.90
100 - 199 pcs = Rm0.80
200 pcs ke atas = Rm0.70

Choc with filling with packaging
OreoChoc > 1 - 99 pcs = Rm1.80
LolliChoc > 1 - 99 pcs = Rm1.70
100 - 199 pcs = Rm1.60
200 pcs ke atas = Rm1.50


Sebarang pertanyaan atau tempahan bolehlah hubungi Pn Zareen seperti yang tertera di bawah:

Tel : Ina / Zarin : 019 604 3890
Email : ebozarin@yahoo.com 

oh ya... Pn Zareen tinggal di Prima Saujana, Kajang

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...